Ferma Bunicii | Ferma Bunicii

Ferma Bunicii

Ferma Bunicii este un complex agroindustrial integrat şi vertical, ceea ce înseamnă că suntem implicaţi în întregul proces de productie, care să ne permită controlarea calităţii de-a lungul fiecărui pas al operaţiunilor noastre, de la ou la produsul finit. Cu incubaţie, facilităţi de creștere și de prelucrare, calitatea și siguranţa sunt verificate în fiecare etapă sub ochiul atent al echipei noastre experimentate.

Folosim soluţii sustenabile pentru a produce numai produse de calitate care pot satisface cele mai exigente gusturi iar furnizarea unui produs de calitate este o prioritate de top la Ferma Bunicii, pentru că noi ne respectăm clienţii. Integrarea pe verticală ne dă capacitatea de a menţine standarde ridicate și de a controla mediul în care păsările noastre sunt crescute.

Prin producerea de ouă de la propriile noastre păsări de reproducţie şi incubarea lor  ne auto-sustinem functionarea. De asemenea prin dispersarea dejecţiilor din fermă spre terenurile agricole din zonă, participăm la reducerea îngrăşamintelor chimice utilizate în agricultura locală. Minimalizăm utilizarea de energie prin ventilaţie şi lumină naturală şi prin produse reciclate pentru așternut.

Sprijinim economia locală investind în zonă şi ajutând familiile din sat prin oferirea de locuri de muncă. Ne tratăm păsările cu responsabilitate și avem grijă de ele prin utilizarea de furaje de calitate, spaţiu suficient și un mediu curat.

Ferma Bunicii se străduieşte să opereze cu integritate, îngrijire şi multă atenţie şi se angajează să deservescă carne şi ouă de prepeliţă de cea mai bună calitate clienţilor săi fără să folosescă hormoni de creştere, antibiotice sau conservanţi.