Ferma Bunicii

De ce Ferma Bunicii?

Toata dragostea  pentru bunica mea am pus-o in FERMA BUNICII de aceea produsele noastre au un gust unic …gustul copilariei .

Ferma de prepelite Ferma Bunicii

Ferma de prepelite Ferma Bunicii

Ferma Bunicii se straduieste sa opereze cu integritate, ingrijire si multa atentie si se angajeaza sa deservesca carne si oua de prepelita de cea mai buna calitate clientilor sai fara sa folosesca hormoni de crestere, antibiotice sau tot felul de solutii pe care altii le injecteaza in carne. Ferma noastra iși propune sa ofere un mediu de lucru sigur, de aceea are grija de terenurile si padurile din zona ,mediul inconjurator fiind o preocupare permanenta a noastra.

Folosim solutii sustenabile pentru a produce numai produse de calitate care pot satisface cele mai exigente gusturi iar furnizarea unui produs de calitate este o prioritate de top la Ferma Bunicii pentru ca noi ne respectam clientii . Integrarea pe verticala ne da capacitatea de a mentine standarde ridicate și de a controla mediul in care pasarile noastre sunt crescute. Prin producerea de oua de la propriile noastre pasari de reproductie si incubarea lor ne auto-sustinem functionarea, de asemenea prin dispersarea dejectiilor din ferma  spre terenurile agricole din zona participam la reducerea ingrasamintelor chimice utilizate in agricultura locala. Minimalizam utilizarea de energie prin ventilatie si lumina naturala si prin produse reciclate pentru așternut.

Sprijinim economia noastra locala investind in zona si ajutand familiile din sat prin oferirea de locuri de munca bine platite. Ne tratam pasarile cu responsabilitate și avem grija de ele prin utilizarea furajelor de calitate, spatiu suficient și un mediu curat.

Ferma Bunicii este un complex agroindustrial integrat si vertical, ceea ce inseamna ca suntem implicati in intregul proces de productie, care sa ne permita controlarea calitatii de-a lungul fiecarui pas al operatiunilor noastre, de la ou la produsul finit. Cu incubatie, facilitati de creștere și de prelucrare , calitatea și siguranta sunt verificate in fiecare etapa sub ochiul atent al echipei noastre experimentate.

wp plugin and themes